Analyse Digitale Archivering

De switch naar slim archiveren is een ingrijpende stap.
Alfacom geeft u daarom gericht advies en slimme begeleiding met een analyse digitale archivering.

Een digitaal archief garandeert dat elke organisatie haar informatie duurzaam kan bewaren en toegankelijk houden, gedurende de termijn dat dit vereist of gewenst is. Het garandeert authenticiteit, betrouwbaarheid, integriteit en duurzame toegankelijkheid.

    • Analyse van uw randapparatuur: We bestuderen uw huidige infrastructuur en evalueren het nut van uw machines. Zo recycleert u eerdere investeringen maximaal en verlaagt u de instapdrempel.
    • Advies over documentbeheer: Onze specialisten geven u veel input over de ideale opslagwijze en de juiste archiveringsmethode.
    • Installatie van een moduleerbaar oplossing: We passen onze toestellen en systemen als legoblokjes in uw huidige workflow. Daarvoor gebruiken we kant-en-klare modules of bouwen we eventueel nieuwe onderdelen.
    • Begeleiding en implementatie: We trainen uw medewerkers in het gebruik van de nieuwe oplossing en zetten ze op weg om hen maximaal te laten renderen

Ook moeite om uw management te overtuigen? De argumenten via deze link kunnen informatiebeheerders helpen om hun management te overtuigen van de meerwaarde en het belang van digitale archivering.

Aanvraag analyse