Wooxo back-up box

Laat uw bedrijf geen slachtoffer worden van cybercriminelen !

Ransom… wat?

U heeft wellicht al gehoord van ransomware. Een kwaadaardige software (malware) die uw bestanden/gegevens versleutelt zodat deze onbruikbaar worden. De cybercriminelen vragen losgeld (ransom) om de toestand opnieuw te normaliseren. Het te betalen bedrag kan oplopen tot tienduizenden euro’s, directe en indirecte schade.

Wannacry en Petya zijn slechts twee soorten van de honderden soorten ransomware. Het afgelopen jaar is het aantal verschillende soorten ransomware met 451% gegroeid. Er wordt verwacht dat deze dreiging de komende jaren nog verder zal stijgen.

Wordt u het volgende slachtoffer?

Cybercriminelen hebben het steeds vaker gemunt op ondernemers. Naast grote ondernemingen zijn ook kleine en middelgrote ondernemingen een interessant doelwit voor cybercriminelen. In het 3de trimester van 2016 werden het aantal cyberaanvallen bij KMO’s vermenigvuldigt met 8. KMO’s besteden namelijk vaak minder geld aan beveiliging maar beschikken wel over voldoende financiële middelen om losgeld te kunnen betalen. Dit betekent concreet dat uw onderneming mogelijk een risico loopt!

Voorkomen is beter dan genezen

Preventie is de beste strategie om zichzelf te beschermen tegen de gevaren van ransomware. De enige zekerheid om u te beschermen tegen dergelijke gevaren is om over betrouwbare beveiligingsoplossingen te beschikken. Alfacom beschikt over tal van oplossingen die een maximale beveiliging van uw digitaal erfgoed garandeert. Hieronder vindt u de beveiligingsoplossingen uit ons aanbod.

YOO BACKUP BOX

De levensverzekering van
uw digitaal erfgoed!
Wij bieden kmo’s een gamma aan
professionele oplossingen voor back-up.

De YOO BACKUP BOX staat voor een
nieuwe generatie van back-upsystemen
en is uniek op de markt. Deze oplossing
combineert de performantie van back-up software
met een waterdichte en
vuurvaste kluis. Ze vervangt elk type van
back-up oplossing en biedt gebruikers zowel
een maximale beveiliging van hun gegevens
als een uniek gebruiksgemak.

Interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten helpt u graag verder.