Ricoh wint opnieuw BLI award voor zijn intelligente multifunctionele A4-kleurenprinter

Vilvoorde, 13 januari 2020 – Ricoh zet het jaar goed in met een nieuwe award. Ditmaal ontvangt Ricoh van Keypoint Intelligence – Buyers Lab de felbegeerde BLI Winter Pick-award voor zijn nieuwe intelligente multifunctionele A4-kleurenprinter (MFP), de Ricoh IM C300.

Tweemaal per jaar erkent BLI Picks de kantoorapparatuur die de voorbije zes maanden het hoogst scoorden in de uitgebreide laboratoriumtests van Buyers Lab. In de categorie “Outstanding Color MFP” voor middelgrote werkgroepen werd de Ricoh IM C300 uitgeroepen tot winnaar.

De Ricoh IM C300 maakt deel uit van een reeks van vier nieuwe A4-kleuren intelligente MFP’s, waaronder ook de Ricoh IM C300F, IM C400F en IM C400SRF. Het gamma maakt deel uit van Ricoh’s Dynamic Workplace Intelligence-aanpak en is voorzien van Ricoh’s Always Current Technology, waardoor de technische mogelijkheden van producten parallel evolueren met de verwachtingen van de klant. Elk apparaat is bovendien voorzien van Ricoh’s Smart Operation Panel, dat uitgerust is met een verbeterde processor die snellere switch tussen apps en een responsief touchscreen verzekert. Service-experts van Ricoh kunnen trouwens vanop afstand toegang krijgen tot het Smart Operation Panel van het apparaat om eventuele problemen snel op te lossen of automatische firmware-updates uit te voeren.

“De Ricoh IM C300-serie is in deze categorie multifunctionele kleurenprinters onovertroffen dankzij de uitzonderlijke bruikbaarheid, de indrukwekkende prestaties en alle functies. Het toestel zit boordevol functies om drukke kantoren productief te houden”, zegt Kaitlin Shaw, Senior Editor bij Keypoint Intelligence – Buyers Lab. “Dankzij het grote, intuïtieve touchscreen kunnen gebruikers kiezen uit diverse slimme apps van Ricoh die workflows kunnen vereenvoudigen en de productiviteit nog meer kunnen verhogen. Afdrukkwaliteit was een ander hoog scorende eigenschap, omdat het geteste model levendige kleuren produceerde. IT-medewerkers zullen zeker de robuuste administratieve hulpprogramma’s van de unit waarderen. De Ricoh IM C300-serie beschikt over alles wat middelgrote werkgroepen verwachte van een kleuren-MFP.”

Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium & Luxembourg voegt eraan toe: “Dit is een geweldige manier om het nieuwe jaar in te zetten. Deze award is een verdere erkenning van onze voortdurende inzet, innovatie en leiderschap op vlak van intelligente MFP’s. Klanten voorzien van geavanceerde, betrouwbare en toonaangevende apparaten is onze belangrijkste prioriteit – het is ook een kerncomponent voor het versterken van digitale werkplekken. We kijken ernaar uit om onze klanten verder te helpen in 2020.”

Bron: via deze link.