Ricoh Interactive whiteboards

Het snel en effectief ontwikkelen en communiceren van concepten is tegenwoordig heel belangrijk in het zakenleven en onderwijs. In moderne kantoren staat samenwerken centraal, waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe manieren van werken om ideeën gemakkelijk te ontwikkelen. Ricoh’s Interactive Whiteboards maken efficiënte training en samenwerking mogelijk, door content te creëren waarmee u groepen in uw verhaal kunt betrekken en onderwijzen. En met de keuze tussen modellen met en zonder controller, is er altijd wel een oplossing die aan uw wensen voldoet.

Als u ideeën visueel wilt uitwerken, delen of vastleggen is het Interactive Whiteboard de perfecte oplossing. Hij voldoet namelijk aan al deze voorwaarden en meer. Met deze borden kunt u in meerdere kleuren schrijven of tekenen en content live delen met aanwezigen.

Soepel schrijven, tekenen en notities maken op een display waarmee informatie gemakkelijk op afstand kan worden gedeeld: met de interactieve whiteboards van Ricoh was samenwerken nog nooit zo eenvoudig. Met onze whiteboards verhoogt u de productiviteit, werkt u flexibeler en kunt u ideeën heel eenvoudig op verschillende locaties bedenken, vastleggen en delen.

U kan kiezen uit verschillende afmetingen voor de interactive whiteboards.

  • IWB D2200
  • IWB D5520
  • IWB D6510
  • IWB D7500
  • IWB D8400

De whiteboards kunnen worden uitgerust met in- en externe opties om volledig aan uw behoeften te voldoen.

IWB D2200

Download hier de brochure.

IWB D5520

Download hier de brochure.

IWB D6510

Download hier de brochure.

IWB D7500

Download hier de brochure.

IWB D8400

Download hier de brochure.

Vraag nu uw informatie aan: