De meest intelligente printerdriver: Print&Share

Bespaar tot 90% van de tijd die u kwijt bent aan het personaliseren en distribueren van documenten naar meerdere bestemmingen. Uw bedrijf creëert waarschijnlijk veel documenten die gedeeld moeten worden met verschillende partijen. Hierbij kan het toevoegen van bijvoorbeeld logo’s, algemene voorwaarden en verdere verrijking van het document, voorafgaand aan de distributie, ervoor zorgen dat eenvoudige taken ineens zeer complexe en tijdrovende taken worden. Print&Share is een kostenbesparende oplossing die automatiseert, de volledige functionaliteit van uw printer benut, documentdistributie vereenvoudigt via e-mail, hardcopy, fax of digitale documenten – en dat alles in slechts één klik.

  • Bespaar tijd door het wegnemen van herhaaldelijke personalisatie- en distributiehandelingen.
  • Bespaar op mailingkosten door printopdrachten naar PDF’s te converteren en deze als e-mailbijlagen toe te voegen.
  • Voer meerdere handelingen met slechts één klik uit, waaronder documentpersonalisatie, conversie, uitvoer, distributie en archivering.
  • Eenvoudige distributie van documenten naar meerdere uitvoerbestemmingen: hardcopy, e-mail, fax en electronische opslag (als PDF en XML).
  • Print&Share is beschikbaar in 3 versies (Lite, Professional en Corporate) om aan de verschillende behoeften van uw bedrijf te voldoen.