Projectoren

Veelzijdige, digitale projectoren van hoge kwaliteit voor al uw kantoorbehoeften.
Geschikt voor onverwachts of gepland gebruik in kleine-, middelgrote- en grote vergaderruimten en leslokalen. Ze starten snel op: in slechts 3 seconden. Er verschijnt direct een handig pop-up scherm, zodat men direct kan starten met presenteren.

Instapmodel

Helder, duurzaam en eenvoudig in het gebruik.
Deze veelzijdige projectoren voor vergaderruimten zijn een voordelige optie. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze hebben ook een kostenbesparende Eco-modus die het stroomverbruik vermindert en de levensduur van de lamp met 33% verlengt. Verder kunnen deze projectoren gemakkelijk worden meegenomen, zodat ze overal kunnen worden gebruikt.

Korte projectie-afstand

Projectoren met een korte projectie-afstand voor maximale flexibiliteit.
Met de Ricoh PJ X4241N-serie worden lessen en presentaties aantrekkelijker en gedenkwaardiger. Door lenzen voor een korte projectie-afstand te combineren met het revolutionaire ‘achter-voor’-ontwerp, geven deze netwerkprojectoren een persoonlijke tintje aan leren en samenwerken. Afbeeldingen worden automatisch aangepast om eventuele ruis te verwijderen en ze worden geoptimaliseerd op basis van het lichtniveau van de omgeving.

Desk Edge
Desk Edge-projectoren voor betere vergaderingen.
De PJ X3351-serie is bedoeld om vergaderingen productiever te maken. Naast de voordelen van de opstelling vooraan op tafel, bieden de projectoren een uitmuntende beeldkwaliteit en enorm gebruiksgemak. Modellen met bekabeld en draadloos netwerk zorgen voor nog meer flexibiliteit.

Ultrakorte projectie-afstand

De PJ WX4141-serie geeft u de flexibiliteit en vrijheid om uw ideeën kracht bij te staan.
De PJ WX4141-serie combineert een ruimtebesparend rechtopstaand ontwerp met het innovatieve spiegelsysteem van Ricoh. Het apparaat brengt daarmee de ultramoderne projectortechnologie naar de kleinste ruimten. Door een record projectie-afstand van slechts 11,7 cm kan deze projector vlakbij de muur worden geplaatst.


Standaard

De veelzijdige, hoogwaardige digitale projector.
Deze projectoren zijn geschikt voor ad-hoc of gepland gebruik in vergaderruimten en klaslokalen van gemiddelde grootte en start in slechts 3 seconden op. Ook geeft deze projector behulpzame berichten weer op het scherm, zodat zelfs onervaren mensen direct kunnen beginnen met presenteren.
Het ultieme gebruiksgemak van deze projectoren geldt ook voor de netwerkbeheerfuncties. Door automatische beeldcorrectie en de verticale lensverschuiving is de installatie bovendien snel en eenvoudig.

High End

Deze krachtige installatieprojectoren zijn speciaal gemaakt voor grote ruimten.
Deze serie projectoren van Ricoh is compact en biedt een kosteneffectieve oplossingen voor het geven van presentaties. Handige functies maken de projectoren gemakkelijk te gebruiken in elke bedrijfsomgeving. Het robuuste ontwerp maakt ze duurzaam en betrouwbaar. Ze hebben ook weinig onderhoud nodig.