Ricoh onthult nieuwe Intelligent Devices om te voorzien in de evoluerende behoeften van de digitale werkplek

Ricoh kondigt de lancering aan van de eerste reeks Intelligent Devices om te voorzien in de steeds evoluerende behoeften van de digitale werkplek van vandaag. Het assortiment maakt deel uit van Ricoh’s visie van Dynamic Workplace Intelligence en maakt gebruik van Ricoh’s nieuwe Always Current Technology om ervoor te zorgen dat de technologische ontwikkeling naadloos aansluit bij de behoeften van de klanten. 

Het platform Always Current Technology van Ricoh geeft mensen de mogelijkheid om slimmer te werken met behulp van technologieën die schaalbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en eenvoud bieden. Gebruikers kunnen nieuwe applicaties, functies en upgrades meteen als ze beschikbaar zijn, downloaden en installeren op hun apparaat. Dankzij het platform kunnen de capaciteiten van digitale werkplekken worden geschaald op basis van de actuele behoeften en tegelijk worden de beveiligingsfuncties en software volledig up-to-date gehouden. Verder zorgt RICOH Intelligent Support ervoor dat software-upgrades snel vanop afstand kunnen worden uitgevoerd en dat de bedrijfstijd voor de gebruiker maximaal is.

De gloednieuwe serie van multifunctionele A3-kleurenprinters IM C is de eerste reeks intelligente apparaten die Ricoh op de markt brengt met het nieuwe platform. De nieuwe generatie oplossingen voor office printing bevat Ricoh Cloud Workflow Solutions, een collectie innovatieve technologieën in de cloud die gestroomlijnde eenvoud bieden in betaalbare, schaalbare pakketten op abonnementsbasis om zo bedrijven te helpen groeien.

Ricoh Always Current Technology is beschikbaar in 13 nieuwe intelligente multifunctionele A3-kleurenprinters die worden uitgebracht in Europa, waaronder de RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 en IM C6000. Deze apparaten drukken respectievelijk 20, 25, 30, 35, 45, 55 en 60 pagina’s per minuut (ppm) af. Ze kunnen afdrukken, scannen, kopiëren, afwerken en faxen op maximaal SRA3-formaat en ondersteunen standaard mobiel afdrukken. Elk apparaat is voorzien van het EPEAT-keurmerk.

De nieuwe apparaten zijn voorzien van Ricoh’s nieuwe Smart Operation Panel, dat is uitgerust met een verbeterde processor voor snellere overgangen tussen applicaties en een snel en nauwkeurig touchscreen. De nieuwe interface kan naar wens worden afgestemd op individuele werkplekken, workflows en behoeften. Onderhoudsexperts van Ricoh kunnen vanop afstand toegang krijgen tot het Smart Operation Panel van het apparaat om snel problemen op te lossen en automatisch firmware-updates uit te voeren.

U kan deze nieuwe toestellen vinden op onze website via deze link.

Bron: via deze link.