BEHAAL DEZELFDE PRODUCTIVITEIT ALS OP KANTOOR

Door onverwachte omstandigheden zijn er heel wat organisaties genoodzaakt om hun bedrijfsactiviteiten van thuis uit verder te zetten. Heel wat organisaties staan voor een uitdaging, een uitdaging die ze moeten aangaan om hun dienstverlening en de bedrijfscontinuïteit te kunnen waarborgen. Door te beschikken over de juiste tools en oplossingen kunnen organisaties hun bedrijfsactiviteiten gewoon verderzetten zoals ze dit dagelijks vanuit het kantoor doen. Er bestaan tal van oplossingen die vanop afstand en in een heel korte tijdsperiode geïmplementeerd kunnen worden.

Maak kennis met onze tips om veilig en efficiënt van thuis uit te werken en operationeel te blijven.

BEHEER UW DOCUMENTSTROMEN VANOP AFSTAND

Een efficiënt beheer van documenten (orders, facturen,…) is van essentieel belang voor organisaties om hun dienstverlening en business continuïteit te kunnen waarborgen. Bepaalde documenten moeten een proces volgen om verwerkt te kunnen worden. Door te beschikken over een oplossing die u toelaat om vanop afstand uw documenten te behandelen, zoals bijvoorbeeld het goedkeuren van documenten via een digitale handtekening, kan uw organisatie haar dagelijkse bedrijfsactiviteiten gewoon verderzetten. Alfacom beschikt over oplossingen die de documentenstroom kan blijven beheren.

Meer info via volgende links:

LAAT AFSPRAKEN DOORGAAN VIA VIDEOCONFERENCING

Via videoconferencing verliest u het contact niet met uw collega’s en/of klanten. Door te beschikken over een videoconferencing tool kunnen medewerkers hun alledaagse activiteiten virtueel verderzetten. Het laat hen toe om vanop afstand vlot in real-time informatie te delen en samen te werken. Alfacom beschikt over heel wat videoconferentie oplossingen die u op elk moment kunt opzetten en die vanop afstand snel geïmplementeerd kunnen worden. U bent dus altijd verbonden met uw collega’s en/of klanten.

Meer info via volgende links:

RUST UW THUISKANTOOR UIT MET EEN RICOH PRINTER

Alfacom beschikt over een uitgebreid gamma aan printers voor thuisgebruik. Wij kunnen zowel standaardprinters als multifuntionele modellen aanbieden.

Bij aanschaf van een Ricoh printer voor thuis geniet u van dezelfde professionele service binnen uw bestaande onderhoudscontract.
Blijf dus zonder zorgen verder printen.

Meer info via volgende links:

VRAGEN?

Wenst u meer informatie te ontvangen? Aarzel dan niet om hieronder uw gegevens achter te laten. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Kan u niet wachten?
Neem dan rechtstreeks contact op via het telefoonnummer 03/650 00 50