Analyse Digitale
Archivering

analyse digitale archivering

Maak de switch naar slim archiveren

Alfacom geeft u gericht advies en slimme begeleiding met een analyse digitale archivering.

Een digitaal archief garandeert dat elke organisatie haar informatie duurzaam kan bewaren en toegankelijk houden, gedurende de termijn dat dit vereist of gewenst is. Het garandeert authenticiteit, betrouwbaarheid, integriteit en duurzame toegankelijkheid.

Klaar om de switch te maken naar slim archiveren? De argumenten via deze link kunnen informatiebeheerders helpen om hun management te overtuigen van de meerwaarde en het belang van digitale archivering.

Hebt u interesse in een analyse digitale archivering? Neem dan contact met ons op en onze specialisten zullen u graag verder helpen.

Advies over documentbeheer

Onze specialisten geven u veel input over de ideale opslagwijze en de juiste archiveringsmethode.

Installatie van een moduleerbare oplossing

We passen onze toestellen en systemen als legoblokjes in uw huidige workflow. Daarvoor gebruiken we kant-en-klare modules of bouwen we eventueel nieuwe onderdelen.

Begeleiding en implementatie

We trainen uw medewerkers in het gebruik van de nieuwe oplossing en zetten ze op weg om hen maximaal te laten renderen

Analyse van uw randapparatuur

We bestuderen uw huidige infrastructuur en evalueren het nut van uw machines. Zo recycleert u eerdere investeringen maximaal en verlaagt u de instapdrempel.

Interesse?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten helpt u graag verder.