Software solutions

Hoever staat u in de digitalisering van uw administratie? Verliest u nog veel tijd met manuele handelingen en processen?

Mobiel zijn en efficiënt werken, dat is wat u en uw medewerkers willen. Elk bedrijf heeft wel te maken met volgende vragen:

  • Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug?
  • Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?
  • Kost uw printerpark een fortuin?
  • Wenst u te kunnen afdrukken vanaf eender welk mobiel apparaat?

Alfacom staat bekend om zijn kopieerapparaten en printers … maar wist u dat wij ook een hele reeks softwareoplossingen aanbieden die de gang van zaken in een bedrijf, groot of klein, een pak eenvoudiger maken? Oplossingen die de functionaliteiten (printen, kopiëren, scannen en faxen) van uw multifunctioneel apparaat (MFP) ondersteunen met één doel voor ogen: betere prestaties! Net zoals apps voor smartphones personaliseert Alfacom uw MFP met verschillende applicaties voor nóg meer gebruiksgemak!

Nuance AutoStore is een bekroonde oplossing voor het vastleggen van gegevens die zorgt voor veilige invoer van papieren, digitale documenten en gegevens in bedrijfsprogramma’s via allerlei apparatuur.

DocuWare klasseert automatisch de documenten, in functie van uw criteria, ongeacht hun bron of hun formaat. Het is dus mogelijk om al uw papieren en elektronische documenten (post, dossiers, emails, CAO, MS Office etc.) eenvoudig te bewaren, te delen en te beheren, en dit in alle veiligheid, vanaf gecentraliseerde documentarchieven.

Ricoh Print&Share is een combinatie van een virtuele printerdriver en een toepassingsprogramma. Deze printerdriver kan naast de klassieke printerdriver van de printerfabrikant worden geïnstalleerd. De printerdriver van de printerfabrikant werkt als een soort vertaler tussen de Windows-‘taal’ op de computer en de ‘printertaal’. De virtuele printer daarentegen functioneert meer als een tool voor het uitvoeren van uw taken.