Freeforms

Freeforms – Automatische documentherkenning 

Freeforms herkent documenten automatisch op basis van uw criteria, ongeacht de bron of het type. Dankzij artificiële intelligentie wordt data automatisch uitgelezen van documenten. Facturen worden door onze software volautomatisch en digitaal verwerkt.   

Waarom? 

De hoeveelheid informatie die een organisatie moet beheren, neemt razendsnel toe. Zonder een doeltreffend systeem is het vaak manueel werk om data te verwerken. De gegevens zijn hierdoor moeilijk toegankelijk, en het vergt vaak veel werk en tijd om ze te verwerken. In de digitale wereld van vandaag, waarin informatie overal en onmiddellijk beschikbaar is, onderscheiden succesvolle organisaties zich van hun concurrenten door hun documentenstroom te optimaliseren en werknemers zich kunnen focussen op de essentie van hun taken.

Verwerk facturen automatisch in uw ERP of boekhoudsysteem

Freeforms biedt geautomatiseerde en zelflerende veldherkenning/indexatie waarbij het systeem zelf trefwoorden voorstelt die de gebruikers vervolgens kunnen bevestigen of wijzigen (herkenning op een factuur).

  • Verwerk uw documenten digitaal
  • Archiveer dankzij performante tekstherkenning (OCR en veldherkenning/indexatie)
  • Verwerk mail automatisch
  • Integreer uw copiers en scanners
  • Integreer via API, XML, webservices,… met uw ERP / CRM of boekhouding

Integreer Freeforms in uw ERP, voor nog meer productiviteit

Freeforms kan zonder probleem worden geïntegreerd met uw informatiesystemen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de vele DMS-mogelijkheden.

Kiezen voor Alfacom betekent:

  1. Efficiëntere workflowswanneer de juiste gegevens toegankelijk zijn in enkele muisklikken, zorgt dit voor een efficiëntere werking.
  2. Meer flexibiliteit: dankzij onze oplossingen vergroten uw flexibiliteit en snelheid, twee essentiële aspecten om uw onderneming uit te bouwen en de concurrentie voor te blijven.
  3. Minder risico’s voor de onderneming: een volledig digitale werkomgeving zorgt niet alleen voor extra productiviteit, maar ook voor meer controle en traceerbaarheid. Op die manier daalt het risico dat documenten verloren gaan.
  4. Optimaliseer uw financiële processen: de boekhoudafdeling werkt doeltreffender voor het innen van uw facturen dankzij de toegang tot alle nodige gegevens. De info is meteen beschikbaar om de verwerkingstijd van dossiers te beperken.
  5. Overal toegankelijk: Het systeem werkt zowel lokaal op server of in de Cloud. 

Interesse?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten helpt u graag verder.