Kassasystemen

Kassasystemen voor elke zaak

Op zoek naar een kassasysteem dat aan jouw behoeften voldoet? Dan ben je bij Alfacom in Antwerpen aan het juiste adres. Of je nu een horecazaak, een bakkerij of een kledingwinkel uitbaat, samen kijken we naar de meest praktische oplossing voor jouw zaak. Je hebt keuze uit verschillende merken en modellen. Uiteraard bieden wij ook kassasystemen aan die gecertificeerd zijn met het oog op het GKS.  

Jouw zaak is uniek. Dat geldt ook voor je kassasysteem. Wij leveren deze dan ook op maat van elke zaak, altijd aangepast aan de behoeften.

Daarnaast weten we hoe belangrijk het is om vlot en efficiënt te werk te gaan. Daarom programmeren wij het kassasysteem voor jou zodat je meteen aan de slag kan. Natuurlijk zorgen wij ook voor het onderhoud van het systeem indien je dit wenst. 

 

Draadloos bestellen in realtime

Heb je een horecazaak en wil je tijd besparen én efficiënter werken? Door draadloos te bestellen bespaar je lange wachtrijen aan de kassa en zeg je vaarwel tegen notitieblokken en de vergissingen die daarmee gepaard gaan. Communicatie tussen de keuken en de zaal wordt zo geoptimaliseerd. Bovendien verbeter je de service én de beleving van je gasten.

Vraag uw offerte op maat aan

Wil je meer informatie over de talrijke opties van onze verschillende kassasystemen? Of wens je een offerte op maat? Neem dan contact op of kom langs in onze winkel. Wij laten je de mogelijkheden zien en stellen graag een vrijblijvende offerte op.

Onze merken

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kassasystemen die wij aanbieden. Of je nu een horecazaak, een bakkerij of een kledingwinkel uitbaat, er is altijd wel een systeem dat bij jouw wensen aansluit.

FEC-XP-3125W

FEC XP-3125w

FEC-POS80

VH-ECR-POS80

MITAC

MITAC A505

Interesse?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten helpt u graag verder.