Ricoh Theta

Creëer vanaf nu uw eigen 360° foto’s

Ontdek de (r)evolutie in de wereld van de fotografie.

Maak foto’s & videofilms in 360° in hoge resolutie met één druk op de knop. Deel ze vervolgens op sociale netwerken, gespecialiseerde websites of Google Maps via uw smartphone dankzij de specifieke toepassingen. De Ricoh Theta is een 360 graden camera waarmee je je complete omgeving vastlegt. Alles achter, boven, onder en naast je komt in beeld. Via een usb- of HDMI-kabel kun je live video’s streamen. Zo volgt iedereen je avonturen op de voet. Je fotografeert je volledige vriendengroep met een resolutie van 14 megapixels of filmt je stedentrip in Full HD met 30 fps. Maak via wifi verbinding met de Ricoh Theta app en pas de belichting en witbalans aan op je smartphone. Je bestanden worden opgeslagen op het interne geheugen van 8 GB.

Ricoh Theta V

Ricoh Theta V

Dit model is een 360 graden camera waarmee je de gehele omgeving vastlegt in 4K. De 4K kwaliteit is terug te zien aan de hoge resolutie videobeelden van 3840×1920 pixels. Via wifi en bluetooth koppel je de camera draadloos aan je smartapparaat. Eenmaal gekoppeld, bedien je de camera van een afstand met je smartphone. Nadien kan je de beelden makkelijk delen via sociale media. Naast filmen, maak je met deze camera foto’s van je vrienden en activiteiten in een resolutie van 14 megapixels. Het toestel is uitgerust met een intern geheugen van 19GB.

Ricoh Theta SC

Ricoh Theta SC-2

De SC-2 is een 360 graden die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Met de verschillende opnamemogelijkheden neem je in diverse situaties beelden op, waaronder groepsfoto’s met de zelfontspanner en nachtopnames in Night View modus. De opnames zijn van hoge kwaliteit: je maakt 14 megapixel foto’s en neemt video’s op in 4K cinema. Door de snelle lens fotografeer je 1,5 seconde nadat je de camera hebt aangezet. De camera neemt het geluid ook in 360 graden op. Via wifi stuur je de beelden draadloos naar je smartphone of tablet, waarna je ze op sociale media deelt.

Ricoh Theta S

Ricoh Theta S

Dit model is een 360 graden camera waarmee je je complete omgeving vastlegt. Alles achter, boven, onder en naast je komt in beeld. Via een usb- of HDMI-kabel kun je live video’s streamen. Zo volgt iedereen je avonturen op de voet. Je fotografeert je volledige vriendengroep met een resolutie van 14 megapixels of filmt je stedentrip in Full HD met 30 fps. Maak via wifi verbinding met de app en pas de belichting en witbalans aan op je smartphone. Je bestanden worden opgeslagen op het interne geheugen van 8 GB.

Interesse?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten helpt u graag verder.