Autostore

Kofax Autostore

Alfacom & AutoStore maken uw archief slimmer

Kofax AutoStore:
Uw archief is vandaag niet slim. U gebruikt veel tijd om alle papieren documenten te bewaren in kasten. Die nemen trouwens onnodig veel plaats in en met uw digitale documenten is het niet veel beter gesteld: die staan verspreid op verschillende plaatsen zonder centrale back-up.

Resultaat: Documenten gaan verloren en u verliest tijd én geld.

Archief

Hoe werkt het? 

Al uw binnenkomende documenten verzamelen, analyseren en op basis van parameters in het document op de juiste plaats opslagen. Dit is wat Alfacom verstaat onder digitaal archiveren. Bekijk hier een filmpje dat perfect uitlegt hoe AutoStore zijn werk gaat.

AutoStore biedt namelijk 3 verschillende oplossingen aan die uw bedrijf enorm kunnen helpen in de huidige digitalisering. Deze producten zijn:

  1. Nuance AutoStore: Papieren en digitale documenten en gegevens in bedrijfssystemen vastleggen en op een beveiligde manier beschikbaar stellen
  2. Nuance Business Connect: Mobiele productiviteit waarmee medewerkers documenten en afbeeldingen kunnen vastleggen en verzenden, bestanden kunnen openen en veilig documenten kunnen afdrukken – waar en wanneer ze maar willen.
  3. Nuance OpenForms 360: Gestructureerd, semigestructureerd of ongestructureerd, grote of kleine taken, losse items of grote batches: met OpenForms 360 integreert u de verwerking van digitale en papieren formulieren in uw AutoStore-workflow.

Kofax ControlSuite

Met Kofax ControlSuite kunt u profiteren van het gebruik van een multifunctionele printer (MFP) van Ricoh als een essentieel onderdeel van uw document- en bedrijfsprocessen – dit alles terwijl u deze activiteiten efficiënter en veiliger maakt. Met één enkele oplossing voor het actief beheren en beheren van vrijwel elk aspect van documentdistributie, combineert ControlSuite het beste van print, capture en output management technologie.

Interesse?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten helpt u graag verder.