Clevertouch interactieve schermen

De Clevertouch interactieve schermen worden geleverd met de meest uitgebreide garantie en het laagste uitvalpercentage in de markt. Kies uit vier verschillende maten van 55 tot 86 inch met optionele pc-module en onze eigen unieke LUX-interface ontworpen voor grote touchscreens. Al onze 4K-schermen zitten boordevol functies zonder abonnement, waardoor de totale eigendomskosten worden verlaagd.

Met CleverMessage kunt u realtime berichten en livevideo naar afzonderlijke schermen, groepen schermen of al uw Clevertouch-schermen verzenden, ongeacht de locatie. Wanneer uw Clevertouch niet in gebruik is, kunt u advertenties op het display plaatsen en een oplossing creëren die de klok rond kan worden gebruikt.

Met Over-the-Air updates en Remote Management hebt u altijd de controle over wanneer en wat u bijwerkt om ervoor te zorgen dat u over de nieuwste versie van Clevertouch beschikt.

Ons team van lokale experts staat tot uw beschikking gedurende de levensduur van uw Clevertouch.

Met zijn hoge kwaliteit en weinig onderhoud is Clevertouch het meest geavanceerde interactieve displays op de markt.

Pro Serie omvat eenvoudig te gebruiken interactieve touchscreens die zijn ontworpen voor vergaderruimtes, auditoria, ontvangstruimtes of pauze ruimtes om daar tot creatieve samenwerking te inspireren.

Onze Clevertouch interactieve schermen worden gekenmerkt door 4K resolutie, 20-punts touch, snelle responstijd, geavanceerde beveiliging en beheerfuncties. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die een oplossing nodig hebben die zowel binnen het bedrijfsnetwerk als afzonderlijk werkt. Krijg toegang tot uw cloudaccounts en instellingen via ons profielsysteem.

Clevertouch interactieve schermen

IMPACT Gen2

Ontdek de ideale totaaloplossing voor in uw klaslokaal. Het digitaal schoolbord ondersteunt tijdsbesparende lesplanning met tal van hulptools en leeractiviteiten. Dit veelzijdig en budgetvriendelijk Clevertouch ledscherm is de perfecte match voor het moderne klaslokaal.

IMPACT Plus Gen2

Krachtig en boordevol handige functies, dit Clevertouch scherm is zoveel meer dan een interactief touchscreen. Dit ledscreen biedt de complete samenwerkingservaring en maakt uw toekomstige lessen of vergaderingen buitengewoon.

UX Pro

Krachtig Clevertouch 4K-touchscreen met tal van functies. Dit interactief ledscherm is ontworpen voor een echte samenwerkingservaring. Spiegel inhoud vanaf elk apparaat, op ieder moment en elk platform met uw vertrouwde programma’s, apps en software.  

Kenmerken & Voordelen:

Wat zijn de mogelijkheden?

Interesse?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten helpt u graag verder.