DocuWare

Document management systeem

Docuware klasseert documenten automatisch op basis van uw criteria, ongeacht de bron of het type. Dankzij digitale, gecentraliseerde, documentenarchieven kunt u op een eenvoudige en veilige manier al uw documenten opslaan, delen en beheren, zowel de papieren als elektronische documenten. Archiveer correspondentie, dossiers, e-mails, MS Ofiice-bestanden,…

Waarom een DMS?

De hoeveelheid informatie die een organisatie moet beheren, neemt razendsnel toe. Zonder een doeltreffend Document Management Systeem (DMS) wordt al deze info (facturen, betalingen, e-mails, afbeelding,..) opgeslagen op verschillende plaatsen en systemen. De gegevens zijn hierdoor moeilijk toegankelijk, en het vergt vaak veel werk en tijd om ze op te zoeken. In de digitale wereld van vandaag, waarin informatie overal en onmiddellijk beschikbaar is, onderscheiden succesvolle organisaties zich van hun concurrenten door hun documentenstroom te optimaliseren en werknemers zich kunnen focussen op de essentie van hun taken.

Archiveer anders 

DocuWare biedt geautomatiseerde en zelflerende veldherkenning/indexatie waarbij het systeem zelf trefwoorden voorstelt die de gebruikers vervolgens kunnen bevestigen of wijzigen (herkenning op een factuur).

  • Klasseer uw documenten automatisch
  • Archiveer dankzij performante tekstherkenning (OCR en veldherkenning/indexatie)
  • Koppel uw mail aan DocuWare
  • Integreer uw copiers en scanners

Digitaliseer uw bedrijfsprocessen

DocuWare is niet alleen een informatieplatform en een stabiel archiveringssysteem, maar biedt eveneens een strategische basis voor een betere controle van uw processen. Dankzij de workflowmogelijkheden binnen DocuWare kunnen verschillende bedrijfsprocessen en goedkeuringsflows digitaal verwerkt worden en behoort het doorgeven van papieren documenten tussen bakjes en afdelingen tot het verleden. Alle stappen in de verwerking worden automatisch getraceerd en zijn zichtbaar in elke fase van de procesketen voor de volledige levensduur van een document.

De taken gekoppeld aan een document, gaan vervolgens van de ene verantwoordelijke naar de andere en kunnen ook gelijktijden worden verwerkt. Voor elke taak kunt u heel precies aangeven wat er moet gebeuren.

Integreer een DMS in uw ERP, voor nog meer productiviteit

De DocuWare-oplossingen kunnen zonder probleem worden geïntegreerd in uw informatiesystemen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de vele DMS-mogelijkheden.

Kiezen voor DocuWare betekent:

  1. Efficiëntere workflows: wanneer de juiste gegevens toegankelijk zijn in enkele muisklikken, kunnen ze in luttele seconden worden verstuurd naar tal van personen die werkzaam zijn in verschillende afdelingen.
  2. Meer flexibiliteit: dankzij DocuWare vergroten uw flexibiliteit en snelheid, twee essentiële aspecten om uw onderneming uit te bouwen en de concurrentie voor te blijven.
  3. Minder risico’s voor de onderneming: een volledig digitale werkomgeving zorgt niet alleen voor extra productiviteit, maar ook voor meer controle en traceerbaarheid. Op die manier daalt het risico dat documenten verloren gaan. Het DMS beschermt ook vertrouwelijke informatie, zoals dossiers van medewerkers.
  4. Optimaliseer uw financiële processen: de boekhoudafdeling werkt doeltreffender voor het innen van uw facturen dankzij de toegang tot alle nodige gegevens. De info is meteen beschikbaar om de verwerkingstijd van dossiers te beperken
  5. Overal toegankelijk: DocuWare kan vanop verschillende devices geraadpleegd worden. De directie heeft steeds een totaalbeeld van de belangrijkste taken ongeacht waar ze zich bevinden

Interesse?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten helpt u graag verder.