Open de deur naar een digitale werkplek

Herijk je digitale werkplek voor meer gemak, flexibiliteit en efficiëntie

Hybride werken stelt nieuwe eisen aan je printinfrastructuur. Deze moet flexibel zijn ingericht en digitalisering en automatisering van processen ondersteunen. Tegelijkertijd wil je zeker zijn van optimale security en een zo laag mogelijk energieverbruik. Dit vraagt om de juiste technologie en een duurzame aanpak. 

Met Ricoh’s Managed Print & Automation Services open je de deur naar de digitale werkplek.

Vereenvoudig het printbeheer

Stel je voor dat je jouw printinfrastructuur centraal beheert. Zodat je alle apparatuur eenvoudig monitort en grip houdt op het gebruik. Met Managed Print Services van Ricoh maak je dit waar. Je voorspelt tijdig het onderhoud en ontdekt de mogelijkheden om efficiënter te printen, op basis van de gebruiksgegevens.

Migratie naar de cloud stelt je daarbij in staat om on-site printservers te elimineren. Printen doe je dan veilig én betrouwbaar vanaf elk device.

Optimaliseer de werkbeleving door digitalisering en automatisering

De scanmogelijkheden van je printinfrastructuur stellen medewerkers in staat om eenvoudig digitaal te werken. Verbeter de werkbeleving nóg verder door processen te automatiseren. Dan krijgen medewerkers meer gedaan, in minder tijd en met meer plezier.

Samen voor een duurzame toekomst

Efficiënter printen? Het papier- én energieverbruik verlagen? Met ons Sustainability Optimisation Programma ondersteunen we je met het verduurzamen van je printomgeving. Zodat deze bijdraagt aan je duurzaamheidsdoelstellingen.

Ontdek onze nieuwe generatie multifunctionele A3-printers