Ricoh interactieve schermen

Ontdek de (r)evolutie in de wereld van vergaderen

Het snel en effectief ontwikkelen en communiceren van concepten is tegenwoordig heel belangrijk in het zakenleven en onderwijs. In moderne kantoren staat samenwerken centraal, waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe manieren van werken om ideeën gemakkelijk te ontwikkelen. Ricoh’s interactieve schermen maken efficiënte samenwerking mogelijk, door content te creëren waarmee u groepen in uw verhaal kunt betrekken en onderwijzen. En met de keuze tussen modellen met of zonder controller, is er altijd wel een oplossing die aan uw wensen voldoet.

Als u ideeën visueel wilt uitwerken, delen of vastleggen zijn de Ricoh interactieve schermen de perfecte oplossing. Zij voldoen namelijk aan al deze voorwaarden en meer. Met deze borden kunt u in meerdere kleuren schrijven, tekenen en content live delen met aanwezigen.

Soepel schrijven, tekenen en notities maken op een display waarmee informatie gemakkelijk op afstand kan worden gedeeld: met de interactieve schermen van Ricoh was samenwerken nog nooit zo eenvoudig. Met onze whiteboards verhoogt u de productiviteit, werkt u flexibeler en kunt u ideeën heel eenvoudig op verschillende locaties bedenken, vastleggen en delen.

U kan kiezen uit verschillende afmetingen voor de interactive whiteboards.

  • IWB D3210
  • IWB D5530
  • IWB D6520
  • IWB D7510
  • IWB D8600

De whiteboards kunnen worden uitgerust met in- en externe opties om volledig aan uw behoeften te voldoen.

interactieve schermen

Ricoh IWB D3210

Het interactive whiteboard D3210 van Ricoh is uiterst eenvoudig in te stellen en de intuïtieve touchscreenbediening zorgt voor plezierig werken. Het is moeiteloos aan andere whiteboards, smartphones en tablets te koppelen. De D3210 is eenvoudig te combineren met bestaande technologie en ondersteunt controllers van Ricoh.

Ricoh IWB D5530

De RICOH Collaboration Board D5530 is een alles-in-één samenwerkingshub. Het 4K 55-inch scherm biedt de teamleden volop ruimte om hun ideeën te delen en maakt gebruik van shadow sensing technologie waarmee documenten nauwkeurig van aantekeningen zijn te voorzien. Met dit whiteboard kunt u eenvoudig en veilig bestanden delen, en u kunt direct vanaf het display het internet doorzoeken. Met zijn verfijnd vormgegeven buitenkant in zwart of wit, tot wel 30% lagere gewicht dan zijn voorgangers, coating tegen reflectie en vingerafdrukken, slankere body en dunnere rand is dit model geschikt voor elk soort kantoor  

Ricoh IWB D6520

Het RICOH Collaboration Board D6520 transformeert alledaagse vergaderingen in uiterst productieve werksessies. Het 4K 65-inch scherm geeft u alle ruimte om ideeën te delen, en het maakt gebruik van InGlass™ by FlatFrog en Optical Bonding-technologieën die een kleinere parallax en nauwkeurige penrespons realiseren voor een betere schrijfervaring. En door het realtime delen van documenten en directe toegang tot het internet vanaf het whiteboard kunt u zich ervan verzekeren dat het hele team over dezelfde informatie beschikt.    
 

Ricoh IWB D7510

Het RICOH Collaboration Board D7510 is de ultieme krachtige samenwerkingsoplossing. Het 75-inch scherm biedt volop ruimte voor het presenteren en delen van ideeën met het hele team. En dankzij het gebruik van shadow sensing-technologie is het mogelijk om nauwkeurig aantekeningen te maken in documenten. U kunt nu webpagina’s bekijken en veilig bestanden delen en van notities voorzien, zodat alle teamleden over dezelfde informatie beschikken, of ze nu in de vergaderruimte zitten of zich aan de andere kant van de wereld bevinden.  

Ricoh IWB D8600

Het supergrote interactive whiteboard D8600 van Ricoh is het perfecte presentatiehulpmiddel voor conferenties, seminars, beurzen en directievergaderingen. Door het verbluffende 4K-display en de multitouchsensoren die voor een meer levendige ervaring zorgen, zal het publiek aan uw lippen hangen. De D8600 is vrijwel direct gereed. En omdat zijn intuïtieve touchscreen de bediening vereenvoudigt, kunt u zich concentreren op uw presentatie en het samenwerken met deelnemers ter plekke en op afstand.

Interesse?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie. Vul het contactformulier in en één van onze specialisten helpt u graag verder.